Ako sme sa nosili na dovolenke :)

Začal sa čas dovoleniek a veľa nosiacich mamín rozmýšľa čo zbaliť a čo nezbaliť z nosiacej výbavy, či šatku, nosič. Tak napíšem pár mojich postrehov. Ak má človek miesto, tak najlepšie je zbaliť čo sa dá. Ja som si tak nabalila jednu šatku, nosič a aj ring sling ( krátka šatka s krúžkami ) a všetko som denne využívala.

Ak bol problém zo zaspinkaním cez deň, naviazala som ho do šatky a o chvíľku spinkal. Z pláže a na pláž som ho nosila v nosiči. Zbalila som bavlnenú Tulu, keď som mala tú možnosť. Nebrala som šatkový nosič… Tula mi prišla odolnejšia, lebo viete ako to vyzerá na pláži pri dvoch deťoch a kamienkoch. Samozrejme, kto nemá možnosť vybrať, berie nosič, aký má. Keď sme šli len na promenádu, na zmrzlinu, brala som ring sling, je výborný na nosenie typu 5 minút sa nosím, potom behám a tak dookola. Ring sling je aj taký pekný ženský doplnok a párkrát poslúžil aj ako deka.

V ring slingu sa dá aj pekne inkognito dojčiť, keď treba doplniť pitný režim. Ak máte nejaké otázky ohľadne nosenia na dovolenke, kľudne píšte. Bývajú aj špeciálne šatky a ring slingy do vody, tie som nepotrebovala, lebo drobec si more užíval v nafukovacom autíčku :).

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *